Henrik Aase

En ganske uvanlig foredragsholder.

De fleste foredragsholdere har gjort eller oppnådd noe stort: Vært i verdensrommet, seilt jorden rundt, gått Norge på tvers og langs, samtidig. Henrik har ingen store bragder å vise til. Sånn er det. Men han har følt på kroppen hvordan det er å være motløs og umotivert. Og så forsøker han å gjøre noe med det. Lett er det ikke.

Henriks foredrag passer for både privat sektor og for offentlige virksomheter. De treffer svært godt på medarbeidersamlinger, ledersamlinger kundearrangementer og større konferanser. Som solid start eller avslutning på arrangementet, eller som avbrekk under veis. Eller helt alene. Uansett tema består foredragene av bøtter og spann med humor og aha-opplevelser.

Henriks foredrag blir ofte anvendt til å revitalisere gamle, kanskje forslitte – men viktige – budskap som ledere og mellomledere ikke lenger i stor nok grad evner å kommunisere på en inspirerende måte. Folk kan gå lei av gjentatte formaninger fra ledelsen om å prestere mer, være mer teamorienterte, yte bedre service, være mer tolerante overfor ulike typer mennesker, fokusere mer på ditt og datt etc etc.

Henrik kan bidra med å skape et friskt, positivt pust rundt slike temaer. Han vil tilpasse sine innspill til dere og de behovene/temaene dere har knyttet til et eventuelt arrangement. Deltakerne vil få påfyll og inspirasjon, og vil bli underholdt samtidig

Henriks temaer: 
Hvorfor gjør vi ikke det vi vet vi burde gjøre? – forskjellen på kunnskap og anvendt kunnskap.
Hvordan håndtere utfordrende mennesker på forferdelige dager?
Hvordan påvirker vi hverandres humør og pågangsmot i hverdagen?
Hva kjennetegner de som virkelig lykkes? – forskjellen som utgjør forskjellen.
Hvordan gi seg selv et positivt spark i baken?
Hvordan blir jeg motivert – akkurat NÅ?
Hvordan skal jeg komme meg gjennom innboksen min før oktober?…
Hvorfor skal vi endre oss nå igjen???! – Kan vi ikke bare jobbe som vi alltid har gjort???